Author |
Message |
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 13 Jan 2009 11:06
Reply

|
nikoleta_rangelova
Member
|
# Posted: 13 Jan 2009 12:48
Reply
, 
, Wild Dances.... 
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 13 Jan 2009 15:31
Reply

|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 16 Jan 2009 14:08
Reply
MP3  
|
nikoleta_rangelova
Member
|
# Posted: 16 Jan 2009 14:28
Reply
malkatarusslanna , . : "" , .
?
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 16 Jan 2009 16:35
Reply
: 
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 22 Jan 2009 20:14
Reply
,
|
nikoleta_rangelova
Member
|
# Posted: 23 Jan 2009 03:54
Reply
malkatarusslanna , Kude sa? Az sum vizhdala da pishat tuk, osven teb i men, oshte samo dvama, no te ne sa mnogo activni. V minaloto e imalo poveche, sega nikoi nyama.
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 23 Jan 2009 10:55
Reply
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 27 Jan 2009 17:31
Reply
E te gubiat che ne sa aktivni  Pojelavam ti samo Shestici  Pone v saitai gi pishe pak iavno sa stari danni i ne sa podnoviavani
 A sega Chao 
|
nikoleta_rangelova
Member
|
# Posted: 27 Jan 2009 17:54 - Edited by: nikoleta_rangelova
Reply
malkatarusslanna Pone v saitai gi pishe pak iavno sa stari danni i ne sa podnoviavani
E, da, horata sa se registrirali, no ne poseshatavat foruma. Mi, da- te gubyat
Pojelavam ti samo Shestici Blagodarya
A sega Chao Chao
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 28 Jan 2009 15:04
Reply
Blagodaria za otgovora  Prava si za tova che te gubiat i to mnogo . 
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 12 Feb 2009 15:56
Reply
Ne6to mai te niama 
|
nikoleta_rangelova
Member
|
# Posted: 12 Feb 2009 16:55 - Edited by: nikoleta_rangelova
Reply
malkatarusslanna Naprotiv, vuv foruma sum postoyanno Prosto ne v tazi tema
Kak si, ti se gubish neshto?
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 13 Feb 2009 07:28
Reply
A ne se gubia tuk sam  Az sam ok a ti kak si ? Vidiali napravi li sa malko obnovlenie na saita na glavnata straniia pone e ne6to . Tebe koi ot remix si te ti haresva na men na Vogon chi lid
 A sega CHAO 
|
nikoleta_rangelova
Member
|
# Posted: 13 Feb 2009 08:16
Reply
malkatarusslanna I az sum dobre, blagodarya Da, smenili sa kartinkata, haha. Vchera go zabelyazah, dobre izglezhda. I na men mi haresva Vohon Chy Lid, na MoD ne sum i fen mnogo, mnogo. Chao
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 13 Feb 2009 19:54
Reply
 Po niakoga imam chuvstvoto che kato im kaja che slusham Ruslana horata me gledat kato Izvanzemna  A sega chao 
|
nikoleta_rangelova
Member
|
# Posted: 13 Feb 2009 20:20
Reply
malkatarusslanna Po niakoga imam chuvstvoto che kato im kaja che slusham Ruslana horata me gledat kato Izvanzemna
Absolutno. Za suzhalenie............................. Ami tryabva da idva po-chesto, i kato idva, da se napravi stabilna promotsiya. Utre shte bude v Polsha, obyavili sa go na saita otdavna, horata sa uvedomeni, vsichko se znae i publika shte ima. Ne kato tuk, po-malko ot 24 chasa predi da doide da razbirame, che vsushtnost idva.
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 14 Feb 2009 14:34
Reply
Naistina si prava nali ima niakakav sait za neia kkoito e Balgarski ushkim no samo dava linkove i ni6to drugo koeto ne govory hubavo za administratura mu  Triabva da se napravi istinski oficialen sait za neia ne tauav amatiorski kato tozi koito go znam Naviarno 6te se saglasish sas men . E taka pone mislia az A sega CHO 
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 14 Feb 2009 14:38
Reply
BLAZIA in na poliazite  Bih iskala da tia da iznese pone 2chasuvu show  EHH Mechti nali
|
nikoleta_rangelova
Member
|
# Posted: 14 Feb 2009 16:40
Reply
malkatarusslanna koi sait imash predvid?
EHH Mechti nali
Haha, mechtite stavat realnost, chesto pri tova
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 14 Feb 2009 16:58
Reply
Zdrasti pak 6te sloja edin tekst a ti mi kaji dali e viarno
You are as me as well - More brainsick from a river - More feral from a flashflood I want you so You are as me as well You do not know a moment-a room On you Love Mean freedom
Az pone se nadiavam da e taka ha ha ha ha 
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 14 Feb 2009 17:01
Reply
kato napishesh Ruslana toi ti izliza i pishe che e parvia BG sait za Ruslana sega 6te ti kaja http://www.ruslana.hit.bg/ samo linkove
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 14 Feb 2009 17:04
Reply
ima snimki ot 2006 vaop6te ne e obnoviavan 
|
nikoleta_rangelova
Member
|
# Posted: 14 Feb 2009 17:05 - Edited by: nikoleta_rangelova
Reply
malkatarusslanna Eto kak az sum gi prevela tuk:
http://forum.ruslana.ua/index.php?action=vthread&forum=2&topic=579&page=14#msg299926
Drugoto ne zvuchi logichno vuobshte na angliyski.
http://www.ruslana.hit.bg/ Da, az ot godini go znam i sum opitvala da se svurzha s avtora, no nishto. Po-dobre zabravi, che sushtestvuva,
i ne zabravyay da izpolzvash "edit", molya te
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 14 Feb 2009 17:29
Reply
Izviniavai zabravh go  A ne triabva
|
nikoleta_rangelova
Member
|
# Posted: 14 Feb 2009 17:52
Reply
malkatarusslanna nyama problem, razbira se, ne mi se izvinyavay kak si inache? tuk ima mnogo temi i na ukrainski i ruski, ti znaesh ruski, mozhesh da si pishesh s ukraincite sushto, te vsichki znayat ruski
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 15 Feb 2009 17:59
Reply
Zdarsti kak si az sam ok  A be povecheto temi koito prochetoh sa na ukrainski  A vse o6te ne sam usvoila ukrainskia no ako triabava 6te go usvoia  Ti kakvo mislish za pesnite ni za Eurovioson az napravo sam uchaiana kato gledam mai samo na Mariana Popova stava vapreki che tia e sas Clubno zvuchene i spored men mai tia e v narushenie za6toto e uchastvala i predi seedno Ruslana pak da se iavi na Eurovioson Pone az taka mislia A sega chao za sega de 
|
nikoleta_rangelova
Member
|
# Posted: 15 Feb 2009 18:05
Reply
malkatarusslanna Az ne sum gi slushala vsichkite ni pesni, tazi godina za purvi put. Shte gi slusham na finala. Vsyaka godina s golyam entusiazum gi gledam do poslednata i, kato mine i poslednata, mi idva da skocha ot prozoretsa. Golyamo razocharovanie. Samo prez 2007 mi haresaha produktsiite na BNT- Kalki, Karizma i Elitsa&Stoyan, koito stanaha 5ti Bravo na tyah
|
malkatarusslanna
Member
|
# Posted: 15 Feb 2009 18:16
Reply
A be spored men Elica i Stoian triabvashe da specheliat Euroviosn a ne Maria Serivovich neznam dalli pravilno sam ia napisala sorry ako e greshno  No molia te ne skachai i tazi godina e istinski proval kazvam ti go chestno nito EDNA abe palna 2ka ako me razbirash az moga da ne moga da peia no imam dosta dobar sluh za musica Vinagi zanam koi 6te specheli  Eto primer poznah che na Miro pesenta Gubia kontrol 6te se varti dosta dumite mi biaha ima shansove tazi pesen moje i da ne mi viarvash no si e taka
Tazi godina dosta hora koito ne znaiat da peiat se iaviha ako zaviseshe ot mene ne pitai niamashe da gi dopusna da se izlagat

|